Nu blogger De Frie Energiselskabers direktør

af adm.dir. Jette Miller, De Frie Energiselskaber

På opfordring begynder De Frie Energiselskabers direktør Jette Miller nu at blogge om fair konkurrence og ikke mindst hvad konsekvenserne er af manglende konkurrence og gennemsigtighed på energimarkederne og i vores forsyningssektorer.

Flere gode kræfter med interesse i, hvordan energiforbrugernes penge bliver brugt, har spurgt mig, om ikke jeg kunne blive bedre til at fortælle, om de udfordringer og problemer, som De Frie Energiselskaber støder på i vores arbejde på at skabe et mere fair og gennemsigtigt energimarked.

Jette Miller
Adm.dir. Jette Miller, De Frie Energiselskaber

Den manglende konkurrence er jo ikke kun et problem for de selskaber, der presses ud af markedet eller som slet ikke får mulighed for at starte op.

Hvad der er meget værre er, at den manglende konkurrence er til direkte skade for forbrugerne. De får hverken de skarpeste priser eller de bedste produkter.

De Frie Energiselskaber kom til verden for at skabe mere gennemsigtighed i energisektoren. Nogle gange lykkes det. Andre gange er det op ad bakke.

Brug for din opbakning!
Derfor har vi brug for opbakning. Du kan bakke op om kampen for et fair energimarked ved at deltage i debatten og dele bloggen.

Hvis du har ideer eller forslag til noget, jeg bør tage op, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Ellers har jeg tænkt mig at skrive om De Frie Energiselskabers aktiviteter, mine betragtninger om forsyningssektoren, komme med eksempler på velfungerende markeder med fair konkurrence og give dig et indblik i de problemer, De Frie Energiselskaber oplever.

Glæder mig til at høre fra dig!

Bedste hilsner

 

Jette Miller

 

NB: Du finder indlæg i den venstre kolonne – og her er et direkte link til første indlæg. God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *